19-83 RvT West

19-83 RvT West   Ref: 19/04     RAAD VAN TOEZICHT WEST VAN DE NEDERLANDSE VERENIGING VAN  MAKELAARS NVM   Meetinstructie. Meerdere verschillende metingen. Te laat ingediend klachtonderdeel.  Beweerdelijk onder één hoedje spelen tussen makelaar-verkoper en taxateur.   Klagers kopen een woning die bij beklaagde in verkoop is. Op Funda wordt een iets hoger  gebruiksoppervlak vermeld dan in de verkoopbrochure. De Raad kan niet vaststellen dat  de makelaar de meetinstructie niet heeft gevolgd. Het feit dat er metingen zijn die op een  andere maatvoering uitkomen, doet aan die conclusie niet af. Het ter zitting ingediende klachtonderdeel wordt niet in behandeling genomen nu dit te laat  is ingediend. Dat beklaagde en makelaar-verkoper onder één hoedje speelden is niet gebleken.

19-83 RvT West